7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige internet virksomheder giver i øjeblikket mange forskellige fragtløsninger. En af dem der er mest anvendt er p.t. udleveringssteder, hvor du selv henter varerne når du har mulighed for det. Denne er nemlig i høj grad fleksibel, samt i mange tilfælde endda den mindst kostelige fragtform.

Du bør lige så vel tænke over at få pakken sendt hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Denne viser sig en gang i mellem en tak mindre prisbillig, men samtidig usædvanlig smertefri. Den mest letkøbte fragttype vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, hvilket afhænger af at du har bopæl med kort afstand til netbutikkens adresse.

Antal dages levering kan vise sig at være temmelig vigtig ifald du absolut skal bruge produkterne med det samme, og af den grund er det rigtig essentielt at man tjekker den estimerede leveringstid for det aktuelle produkt.

En masse e-shops annoncerer muligheden for dag-til-dag levering på flere varenumre, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at handlen laves inden et angivent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få ordren afsendt forinden logistikpersonalet drager hjemad.

Flere forretninger på nettet sikrer levering uden betaling, men ofte stiller det krav om at du shopper for en bestemt pris. Alternativt skulle du snuppe den billigste leveringsmulighed, hvilket i mange tilfælde – ligegyldigt om du opholder sig tæt på Herning, Smørumnedre eller Sorø – vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

Se nærmere på om webbutikken er e-mærket medlem

Det er ret praktisk for os alle at sammenligne priser i blandt forskellige online webshops og for det har massevis af online webshops ikke kunne lade være med at sænke salgsværdien på mange af deres varer – til piger og drenge, og ligeledes også til mænd og kvinder – eftertrykkeligt, og endda nogle gange love levering uden omkostninger.

Derfor kan det imidlertid være rentabelt at checke nogle få e-handler efter rabat før du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den mest attraktive pris.

Vi foreslår generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du har i sinde at honorere omkostningerne af flere omgange.

Inden folk shopper i en e-butik behøver de faktisk betragte shoppens vilkår, men det er almindeligvis ikke særlig morsomt.

En anden valgmulighed kan være at bemærke hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, som er et sympol på at online webshoppen opfylder dansk lovgivning, tillige med at webbutikken lejlighedsvis vurderes af eksperter som forstår vilkårene. Desuden får du lejlighed til en hjælpende hånd, ifald du udsættes for dilemmaer med din shopping.

Shopping via nettet stormer frem

Trustpilot tilbyder dig faktisk strålende løsninger til at betragte en lang række øvrige konsumenters synspunkter og derved foreslår vi, at du tager et kig på online webshoppens bedømmelser forud for at du bestiller.

Facebook resulterer i derudover forholdsvis strålende genveje til at få kendskab til webshoppens pålidelighed. Derudover er der nogle webshops som tilbyder folk at forfatte en omtale af købsoplevelsen, som ligeledes må udnyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Denne hjemmeside finansieres af annonceindtægter. Vi har faste samarbejder med en samling af internet webshops hvori vi markedsfører firmaernes tilbud, og tager imod honorar under forudsætning af at en af vores besøgende laver en transaktion.

Data om tilbud og internet foretagender understøttes løbende, men vi tager ikke ansvar for ændringer der potentielt er implementeret siden seneste opdatering af hjemmesidens data.